Editie speciala – Digital for Juniors – in luna noiembrie 2016

joi, iunie 30th, 2016

“Juniorul” din publicitate trebuie sa stie din prima zi ce noi am invatat in ani de zile. Este un mediu dinamic, rapid, neiertator de cele mai multe ori. Din generatia Z, o mica parte se vor califica in a fi cu adevarat seniori de agentie…daca nu investim in cei mai buni. Aceasta editie speciala a cursului de publicitate online incearca sa acopere acest vid de la inceputul carierei unui junior.
Acum acest curs vine cu o reducere speciala (valabla doar la aceasta editie): 99 euro (reducerea nu este cumulativa)

Cursurile vor fi organizate in urmatoarele zile:

– Curs intensiv de publicitate online (12 module), Bucuresti 14-15 noiembrie 2016 (mai sunt 10 locuri disponibile) Inscrie-te!

Pentru aceasta editie avem o reducere de 99 Euro (echivalent a 25% reducere). Veti achita astfel doar 296 de euro (de la pretul de lista de 395 euro) per cursant.

Cursurile tinute au 12 module in cele doua zile de curs, acoperind problematica actuala a campaniilor de publicitate online (vezi aici programul pe zile). Suplimentar, in pachetul de curs intra si un pachet de 4 ore de consultanta oferite separat fiecarui cursant, ca pot fi folosite/consumate in maxim doua luni dupa efectuarea propriu-zisa a cursului (cu programarea aferenta a celor doua sedinte).

Avand in vedere numarul limitat de locuri, va recomand sa va inscrieti din timp. Pentru inscrieri puteti folosi formularul de inscriere de pe site (va rog sa mentionati in rubrica de observatii perioada pentru care va inscrieti).

4 Responses to “Editie speciala – Digital for Juniors – in luna noiembrie 2016”

 1. » Cursuri de publicitate online intensive in 2013 Marketeer.ro – Curs deschis de publicitate online Blog Archive Says:

  […] Vezi calendarul cursurilor deschise aici […]

 2. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Cursuri de publicitate online, editie speciala in iulie 2014 Says:

  […] Mai multe detalii, inclusiv despre tematica acestei editii din iulie, gasiti aici. […]

 3. » Cursuri de publicitate online intensive in 2015 Marketeer.ro – Curs deschis de publicitate online Blog Archive Says:

  […] online, marketing online « Cursuri de publicitate aniversare in 2013 Cursuri intensive de publicitate online in 2015 […]

 4. 2 noi editii ale cursurilor de publicitate online pe final de an | Dan Virtopeanu Says:

  […] Ambele ediții sunt cursuri deschise (se poate înscrie oricine), detalii și înscriere pe site. […]

Marketeer.ro – Curs deschis de publicitate online foloseste platforma WordPress

jump top