Editie specială – Digital for Juniors – martie 2018

sâmbătă, noiembrie 14th, 2015

imagini de la cursul deschis de publicitate online Reinvent 2011 “Juniorul” din publicitate trebuie sa stie din prima zi ce noi am invatat in ani de zile. Este un mediu dinamic, rapid, neiertator de cele mai multe ori. Din generatia Z, o mica parte se vor califica in a fi cu adevarat seniori de agentie… daca nu investim in cei mai buni. Aceasta editie speciala a cursului de publicitate online incearca sa acopere acest vid de la inceputul carierei unui junior.
Dupa editia similara din noiembrie 2016, reluam acest curs special pentru juniorii aflati de mai putin de 3 ani in barca publicitatii online din Romania. Editia din martie 2018 vine cu o reducere speciala (valabila doar pentru aceasta sesiune de curs deschis): Pretul cursului – doar pentru juniori – este de 295 euro (reducerea nu este cumulativa si de aplica daca folositi CODUL PROMOTIONAL: Junior la inscrierea pe site).

Cursurile vor fi organizate in urmatoarele zile:

– Curs intensiv de publicitate online (12 module), Bucuresti 4-5 aprilie 2018 (mai sunt 6 locuri disponibile) Inscrie-te!
Următoarea editie va avea loc tot în luna aprilie:

– Curs intensiv de publicitate online (12 module), Bucuresti 25-26 aprilie 2018 (mai sunt 12 locuri disponibile) Inscrie-te!

Cursurile tinute au 12 module in cele doua zile de curs, acoperind problematica actuala a campaniilor de publicitate online (vezi aici programul pe zile). Suplimentar, in pachetul de curs intra si un pachet de 4 ore de consultanta oferite separat fiecarui cursant, ca pot fi folosite/consumate in maxim trei luni dupa efectuarea propriu-zisa a cursului (cu programarea aferenta a celor doua sedinte).

Avand in vedere numarul limitat de locuri, va recomand sa va inscrieti din timp. Pentru inscrieri puteti folosi formularul de inscriere de pe site (va rog sa mentionati in rubrica de observatii perioada pentru care va inscrieti).

One Response to “Editie specială – Digital for Juniors – martie 2018”

  1. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Cursuri deschise de publicitate online Marketeer.net in 2012 si un concurs Says:

    […] Mai multe detalii pe site-ul dedicat. […]

Marketeer.ro – Curs deschis de publicitate online foloseste platforma WordPress

jump top