Reduceri de tip „early bird” si nu numai incepand din 2013

joi, februarie 7th, 2013

Dragi viitori cursanti, am o vesti bune pentru voi. Incepand cu luna februrarie 2013, puteti obtine reduceri suplimentare cumulative pentru participarea la cursurile deschise de publicitate online.

Primul tip de reducere este reducerea „early bird”.

Pentru a beneficia de acest tip de reducere trebuie sa indepliniti urmatoarele trei conditii simple:

1. Sa va inscrieti prin formularul de inscriere inainte de editia in curs.

2. Sa platiti contravaloarea cursului INAINTE de editia in curs.

3. Sa trimiteti dovada platii prin email la doru at marketeer punct ro inainte de editia in curs.

Atentie! Aceasta reducere ESTE cumulativa!

Al doilea tip de reducere este reducerea „networking”.

Pentru a beneficia de acest tip de reducere nu aveti altceva de facut decat sa treceti in campul promotional de reducere expresia [Networking – Numele absolventului care v-a recomandat cursul / codul de cupon]

Al treilea tip de reducere – Reduceri speciale:

 • 10% pentru mai multi participanti din cadrul aceleiasi companii
 • 10% pentru proprietari de magazine online/angajatii acestora
 • reduceri speciale pentru bloggeri
 • reduceri speciale pentru studenti
 • reduceri speciale pentru persoane fizice
 • Reducerile speciale nu sunt cumulative intre ele, dar se pot cumula cu celelalte tipuri de reduceri.

Spre exemplu, iata cum poate scadea cu 25% taxa de inscriere pentru un cursant – exemplu de calcul al reducerii totale: Urmatoarele editii au loc in perioada 12-13 februarie, respectiv 19-20 martie. Daca sunteti un magazin online care vine printr-o recomandare de la un fost cursant, automat va primi o reducere de 5% pentru ca a completat in codul promotional reducere codul de pe cupon, plus 10% reducere pentru ca reprezinta un magazin online, plus 10% reducere daca achita cursul din martie si trimite dovada platii pana pe data de 12 februarie inclusiv. In total veti primi 25% reducere.

Nu este necesar sa specificati in campul de reeducere discountul dorit. El se va calcula automat la intocmirea facturii proforma care va ajunge pe email inainte de inceperea cursului.

Nu uitati: pentru cursantii din provincie avem in continuare oferta de cazare cu 29 euro pe zi, relativ aproape de sala de curs.

Cu alte cuvinte: daca stiti un fost absolvent de-al meu aveti 5% reducere, daca platiti in avans cu o editie mai aveti 10% reducere, iar daca va incadrati intr-una din categoriile de eligibilitate pentru reducerile speciale puteti ajunge la 25% reducere totala pentru oricare din cursurile organizate de Marketeer.net SRL.

2 Responses to “Reduceri de tip „early bird” si nu numai incepand din 2013”

 1. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Cursuri de publicitate in februarie si martie, “early bird” si un concurs Says:

  […] Cu alte cuvinte primiti reducerea daca platiti (sau trimiteti dovada platii) pana in data de 12 februarie inclusiv pentru editia din 19-20 martie. Detalii despre reduceri aici. […]

 2. » Cursuri de publicitate online intensive si de avansati in februarie si martie12-13 februarie 2013 Marketeer.ro – Curs deschis de publicitate online Blog Archive Says:

  […] – Curs intensiv de publicitate online (12 module), Bucuresti – 19-20 martie 2013 (12 locuri) Inscrie-te aici si citeste aici despre reducerea “earlybird”. […]

Marketeer.ro – Curs deschis de publicitate online foloseste platforma WordPress

jump top